Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tunmousse (mælkefri)

Tunmousse (mælkefri), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Mousse

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 ds.tun
 kødet af 1 tomat hakket
 blegselleri hakket
0.5 lille løg hakket
 salt
 peber
 


Opskrift:

Det hele røres op med mælkefri "Creme fraiche" til passende konsistens, smag til med salt og peber.

Tips:

Opskrift på "Creme Fraiche"
30 g fin rismel (fra urtekram)
3 dl vand
½ tsk salt
1-2 tsk citronsaft
30 g mælkefri margarine

Rismel og vand koges i 10 min. under jævnlig omrøring. Gryden tages af kogepladen og står i få minutter. De øvrige ingredienser røres grundig sammen med rismassen, så et evt. bundfald i gryden kommer med. Massen afkøles inden brug. Kan opbevares til senere brug i køleskab.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 13128 gange,
og udskrevet 130 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jane   -  2010-02-09 23:13:23
Hej Det er så mig igen! Jeg synes lige I skal have denne forbedring. Jeg har udviklet en meget nemmere opskrift på tunmousse siden sidst. "Creme Fraichen" består nu af: soya Cuisine(soyafløde),eller en blanding af Alpro Soya(soya yoghurt) og soyafløde, 1 spsk. citronsaft Ingredienserne røres i tunen til passende konsistens, og vupti er tunmoussen færdig. Nemmere kan det ikke blive vel! Jeg vil helst ikke at mit fulde navn figurerer på nettet