Det hele røres op med mælkefri "Creme fraiche" til passende konsistens, smag til med salt og peber.
Tips:
Opskrift på "Creme Fraiche"
30 g fin rismel (fra urtekram)
3 dl vand
½ tsk salt
1-2 tsk citronsaft
30 g mælkefri margarine
Rismel og vand koges i 10 min. under jævnlig omrøring.
Gryden tages af kogepladen og står i få minutter.
De øvrige ingredienser røres grundig sammen med rismassen, så et evt. bundfald i gryden kommer med.
Massen afkøles inden brug.
Kan opbevares til senere brug i køleskab.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 13977 gange, og udskrevet 145 gange.
Kommentarer
Jane - 2010-02-09 23:13:23 Hej Det er så mig igen! Jeg synes lige I skal have denne forbedring.
Jeg har udviklet en meget nemmere opskrift på tunmousse siden sidst.
"Creme Fraichen" består nu af:
soya Cuisine(soyafløde),eller en blanding af Alpro Soya(soya yoghurt) og soyafløde,
1 spsk. citronsaft
Ingredienserne røres i tunen til passende konsistens, og vupti er tunmoussen færdig.
Nemmere kan det ikke blive vel!
Jeg vil helst ikke at mit fulde navn figurerer på nettet
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider