Fiskefarsen røres op med krydderurter samt salt og pever. Farsen rulles ind i filetterne med en teske.
Rullerne fordeles i et ildfast fad og hvidvin hældes deri.
Fennikel deles groft og dampes i 8 min. Peberfrugterne dampes i 2 min.
Fisken anrettes med de dampede peberfrugter og fennikel. Den pyntes med basillikum.
Tips:
Der kan serveres kold dressing til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2
(3 stemmer)
Opskriften er vist 15295 gange, og udskrevet 172 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider