Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Dampet rødtunge med kryderfars

Dampet rødtunge med kryderfars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødtunge

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
15 Rødtunge filetter
 
 Fars:
600 g.Torskefiletter
75 g.Skalotteløg
1.5 dl.Mælk
3 dl.Piskefløde
25 g.Maizena
1 dl.Hvidvin
600 g.Hele fennekel
480 g.Peberfrugt
 Salt
 peber
 Basillikum
 
Opskrift:
Fiskefarsen røres op med krydderurter samt salt og pever. Farsen rulles ind i filetterne med en teske.
Rullerne fordeles i et ildfast fad og hvidvin hældes deri.
Fennikel deles groft og dampes i 8 min. Peberfrugterne dampes i 2 min.
Fisken anrettes med de dampede peberfrugter og fennikel. Den pyntes med basillikum.

Tips:

Der kan serveres kold dressing til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (2 stemmer)

Opskriften er vist 15070 gange,
og udskrevet 166 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu