Skræl æblerne og fjern kernehuset. Halvere æblerne. Kog sukker og vand sammen og kog æblerne møre.
Marengs
Pisk æggehviderne stive og pisk derefter sukker i.
Æblerne kommes i et ildfast fad og marenges hældes over æblene.Derefter drysses mandelflagerne over. Den bages ved 140 grader i 30 min.Til den er gylden.
Cremesauce
Flæk vaniliestangen. Pisk alle de andre ingredienser i en gryde. Vanilien kommes i tilsidst. Creme koges op under omrøring til den har den rette konsistens. Afkøl cremen og server den den til æblerne
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 5594 gange, og udskrevet 104 gange.
Kommentarer
Linda i Canada - 2010-08-08 22:19:19 Den var god men meget sød.
Maria Olsen - 2008-04-26 11:42:05 Æbler + merengs - ca. 20 min
Cremesaucen - c. 5 min
Maria - 2008-04-26 11:12:39 Hvor lang tid kunne det tænkes at tage at lave denne dessert?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider