cremefraiche 9 eller 18%2 dl. cremefraiche 9 eller 18%
4
dl.
hytteost4 dl. hytteost
0.75
dl.
sesamfrø0.75 dl. sesamfrø
1.5
bdt.
dild1.5 bdt. dild
Salt Salt
peber peber
0.5
tsk.
paprika0.5 tsk. paprika
1
spsk.
dijonsennep1 spsk. dijonsennep
400
g.
krebsehaler, evt. Frosne400 g. krebsehaler, evt. Frosne
Opskrift:
Saml hurtigt dejen til tærtebunden, eventuelt i foodprocessor. Smør en tærteform med løs bund grundigt og pres dejen i. Lad den hvile 10 min. og bag den derefter ved 225 grader i ca. 12 min. Tag tærten ud og afkøl den.
Rist sesamfrøene på en tør pande, til de er gyldne og sprøde. Lad dem afkøle på papir. Bland cremefraiche og hytteost i en skål. Hak det ene bundt dild og rør i. Smag til med krydderier og ¾ af sesamfrøene. Hak ¾ af krebsehalerne og tilsæt dem. Kom fyldet op i tærtebunden og pynt med dild, sesamfrø og krebsehaler, og servér.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(8 stemmer)
Opskriften er vist 12111 gange, og udskrevet 348 gange.
Kommentarer
- 0000-00-00 00:00:00 En succes hver gang jeg har lavet den. Alle kan lide den, især det utraditionelle indslag med sesamfrø giver en fin smag
- 0000-00-00 00:00:00 En superlækker ret! Frisk og lidt eksotisk med de ristede sesamfrø. Dejen kan ikke rulles ud, men resultatet bliver fint alligevel.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider