Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Krebsetærte

Krebsetærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Diverse Skaldyr - Krebs

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
 Bund:
80 g.rugmel
60 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
50 g.smør
0.5 dl.creme fraiche
2 spsk.vand
 
 Fyld:
2 dl.cremefraiche 9 eller 18%
4 dl.hytteost
0.75 dl.sesamfrø
1.5 bdt.dild
 Salt
 peber
0.5 tsk.paprika
1 spsk.dijonsennep
400 g.krebsehaler, evt. Frosne
 


Opskrift:

Saml hurtigt dejen til tærtebunden, eventuelt i foodprocessor. Smør en tærteform med løs bund grundigt og pres dejen i. Lad den hvile 10 min. og bag den derefter ved 225 grader i ca. 12 min. Tag tærten ud og afkøl den.

Rist sesamfrøene på en tør pande, til de er gyldne og sprøde. Lad dem afkøle på papir. Bland cremefraiche og hytteost i en skål. Hak det ene bundt dild og rør i. Smag til med krydderier og ¾ af sesamfrøene. Hak ¾ af krebsehalerne og tilsæt dem. Kom fyldet op i tærtebunden og pynt med dild, sesamfrø og krebsehaler, og servér.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (8 stemmer)

Opskriften er vist 11048 gange,
og udskrevet 314 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
En succes hver gang jeg har lavet den. Alle kan lide den, især det utraditionelle indslag med sesamfrø giver en fin smag


  -  0000-00-00 00:00:00
En superlækker ret! Frisk og lidt eksotisk med de ristede sesamfrø. Dejen kan ikke rulles ud, men resultatet bliver fint alligevel.