| |
|
Æggekage med bacon og pølser
Æggekage med bacon og pølser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
HovedretterRet : Hovedretter - Æggekage
Hovedingrediens : Æg - HønseÆg
Ukendt oprindelseslandIndsendt af : maria
Indsendt :
| |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog
|
|
| |
skræl gulerodderne og skær dem i skiver og hak løget (finthakket). Derefter skær pølserne i skiver.
Steg baconen sammen med pølserne.
Lav så æggemassen pisk æggene med mælken og salt og peber efter behag. Rør bagefter bacon, pølser, gulerodder og løget i.
Læg det op på panden og lad det stege i ca 20-30 minutter ved svag varme.
Drys derefter mozzerellaen og persillen på. Lad mozzerellaen smelte og klar til severing.
Tips:
evt. serveres med rugbrød
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4
(31 stemmer)
Opskriften er vist 105383 gange, og udskrevet 1532 gange.
| |
|
|
KJ total 6242 (1486 kcal)
KJ pr. Pers. 3121 (743 kcal)
Vægt ialt 1220 gram
Vægt pr. Pers. 610 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 511 KJ (121 kcal)
Protein 8.0 gram
Fedt 8.4 gram
Kulhydrat 4.4 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
|
|
Kommentarer
Kasper - 2016-02-04 19:25:51 Jeg gangede op til fire personer, og har nu haft det på panden i næsten 40 min og det ser ikk engang halvt færdigt ud :/
lone - 2015-06-18 12:55:52 Smager vildt godt og børnene var vilde med den, og den mætter utrolig godt med brød til :)
flyckt - 2013-10-16 16:33:49 supergod og meget mættende især med brød til
Per - 2012-06-13 14:25:45 Vil fortrække at stege løg og gulerødder med sammen med kødet, og så blot hælde æggemassen over.
mathilde - 2011-06-27 18:13:32 smager super godt, men som niels siger smager det godt med gorgonzola!!!
Niels - 2008-04-17 17:40:35 Jeg syntes den er bedre,hvis man i stedet for gullerøderne,kommer tern af gorgonzola i
|
|