Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Snobrød med bagepulver (uden gær)

Snobrød med bagepulver (uden gær), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 14 stk.
FrokostRet : Frokost - Snobrød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
   


Opskrift:

Alt hakkes sammen, æltes og deles til ca. 14 mindre stykker. Da dejen er uden gær kan den laves i god tid inden bagning.

Snobrødet bages på pind over gløder til dejen er gennembagt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (105 stemmer)

Opskriften er vist 211394 gange,
og udskrevet 2592 gange.


Energi:
KJ total 6538 (1556 kcal)
KJ pr. stk. 467 (111 kcal)
Vægt ialt 564 gram
Vægt pr. stk. 40 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1159 KJ (276 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 9.3 gram
Kulhydrat 42.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2018-06-23 20:17:38
Et kuvert flutes fra Hatting vejer 60 g. I denne her opskrift er der ca. 550g dej dvs. ca. 9 flutes. Der vil aldrig kunne blive 14 snobrød af denne portion.


Sahar  -  2017-05-31 09:58:27
Dejen nem at slå, smagen lækker som kage/fødselsdagsboller. 56 børn hver eneste onsdag på Lundtofteskole kan ikke tage fejl :) Af hjerte tak.


Isabella-2016-24-sep  -  2016-09-24 08:14:57
I min familie er det den bedste snobrød dej vi kender, det er altid mig der får lov til at lave det. Det er den BEDSTE snobrød dej!!!!


Sisse  -  2015-08-22 15:30:04
Jeg bruger denne opskrift hver gang vi laver snobrød, den er nem at lave og nem at bage helt igennem. Jeg har prøvet med forskellige slags mel, olie og helt uden fedt, og de bliver gode :)


Den ærlige  -  2014-06-07 20:46:06
Det var nok den største skuffelse. Det smagte så elendigt, at man blev nød til at smide dem ud, selv efter første bid. Jeg gjorde alt det der stod, fra start til slut. Ad, og øv. Det var virkelig dårligt. Vil aldrig finde opskrifter fra denne side mer. Dårlig oplevelse for livet, men om nogle år, vil man nok se tilbage på denne dag, og grine. Jeg giver disse snobrød -25 ud af 10. Kærligeste hilsner "Den Ærlige"


Torben  -  2013-08-27 22:43:09
Vær opmærksom på, at opskriften skal ganges med 3 for at få snobrød i OK størrelse. Lavede en portion til 28 stk. og der blev 12 meget små snobrød ud af den.


Signe  -  2013-07-26 16:23:26
Har nu bruge denne dej tre gange, og hver gang er vores snobrød blevet helt perfekte. Dejen er meget nem og lave, og den kan laves lige før den skal bruges, da den ikke skal hæve. Stor ros her fra xxx :-)


Margit  -  2013-07-10 20:23:08
Vi penslede pinde og snobrød udvendigt med lidt olie og brugte SMØR, ikke margarine i dejen - de blev perfekte! Har faktisk aldrig lavet SÅ flotte snobrød - men det kræver tålmodighed. Et snobrød skal have mindst 15 minutter og må ikke komme for tæt på gløder og ild - de skal vendes ofte - så bliver de fine


Naja  -  2009-07-16 17:36:26
Super Go' opskrift, men der er måske lidt for meget smør i. Prøv at putte mindre i, så bliver den ikke så klistret!!!


Kirstine  -  2009-04-18 17:20:33
Opskriften kan sagtens bruges til pizza - hvis du vil ha' en bund der er blød og kageagtig!


Lærke  -  2009-04-07 12:47:57
Dejen vil ikke holde ved pinden og bliver ikke bagt, da vi skulle lave dem blev de ikke bagt helt.


sabine  -  2008-08-17 11:06:43
man kan lave et brød ud af den i oven. du laver dejen som vist, men kommer den på en bageplade og pensler den med et æg. så giver du den ca. 30 min. i en oven. det smager godt...


Marlene  -  2008-04-27 17:23:32
Når man har delt dem op i 14 stykker, skal man så bare lave dem over bålet, eller skal man vente til de har stået i et stykke tid?


Sofie  -  2007-06-25 10:59:42
Djen ville ikke blive på pindene, tror det skyldes margarinen. Kun 1 af vores 3 snobrød overlevede...