Bjørns rodfrugt timbaler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter Kilde : Bjørn Kok Indsendt af : Bjørn Kok Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gulerødder og persillerødder koges meget møre.
Blend gulerødderne i en foodprocessor, tilsæt æg, mælk og fløde og blend til en ensartet masse. Smag til med salt og peber. Fordel massen i godt smurte små runde folieforme, halvt op. Bages ved 150 grader C. alm. ovn. i en ½ times tid. Persillerødderne blendes på samme måde i en foodprocessor, tilsæt æg, mælk og fløde og blend til en ensartet masse. Smag til med salt og peber. Fordel massen oven på de nu bagte forme (der lige har fået lov til at stå et øjeblik og falde lidt sammen) og bag igen i en ½ times tid |
|
Opskriften er vist 67037 gange,
og udskrevet 1918 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Bo - 2011-01-13 14:53:31 Fin opskrift, men jeg prøvede ligesom Poul med broccoli, hvilket ikke gik så godt. De blev aldrig helt faste i konsistensen - uanset hvor længe jeg lod dem blive i ovnen. Kunne evt. også godt tænke mig en grøntsagstimbale med lidt mere struktur - men det kan vel gøres ved at undlade blenderen... Anne E - 2010-12-02 16:23:42 Jeg ble så glad over å finne gode timbaloppskrifter. Prøv å lage dem med spinat. Det er utrolig godt, overraskende og gleder vege-gjester spesielt en masse! SVH - 2010-04-05 10:51:19 Jeg lavede af gulerod og pastinak. Nemt at lave og fine at servere. Men guleroden overdøvede desværre smagen og gjorde dem meget søde. Foretrækker nok at finde noget andet end gulerod og lave dem med næste gang. Jeg lavede dem kun af 1 portion ifølge opskriften og fik til over 30 timabaler, så det var alt for meget. Man kan sagtens lave dem i forvejen og så varme dem op i ovnen, det bliver de ikke ringere af (det gør de også på restauranterne). Poul - 2010-04-03 09:26:16 Jeg prøvede med broccoli, farven blev flot, men jeg havde stort besvær med st styre de vandige broccoli, der skal man nok beregne flere æggehvider Karina - 2009-12-30 18:04:23 Kan man lave det i forvejen og så varmen dem op når de skal serveres..?? Poul - 2009-03-13 10:07:29 Jeg serverede dem til dyreryggen, med en kvist basilikum på toppen, det hævede smagen, og som en af gæsterne sagde, man spiser jo også med øjnene, De og jeg var lidt overraskede over den fine smag. Jeg har tænkt på at lave dem med andre grøntsager f.eks. broccoli, da den måske giver mere farve end persillerod. Julie - 2008-12-01 13:12:36 Hvor lang tid tager det at lave det ? Anja - 2008-10-14 13:37:47 Rigtig gode. Nemme at lave. Gæsterne var meget imponeret. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne