Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kogte krebs

Kogte krebs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Diverse Skaldyr - Krebs

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
 Krebs
 Vand
 Groft salt (3/4 dl til 2 liter vand)
 Sukker
 Dildkroner
 


Opskrift:

Beregn 1 kg krebs til 3-4 portioner. Kogt ikke for mange krebs i samme kogevand - max 2 kg krebs giver det bedste resultat. Læg 1 kg krebs i af gangen.

I en stor gryde koges vand, salt og sukker op. Læg krebsene i og tilsæt dildkroner. Vandet skal dække krebsene. Beregn kogetiden(9 minutter under låg) når vandet atter koger.

Lad krebsene køle af i kogevandet. Læg nye dildkroner i under afkølingen. Det er vigtigt at krebsene afkøles hurtigt. Sæt gryden i vand gerne med is i. Skift ofte vandet.

Holdbarhed:

3-4 dage i køleskabet 3-6 måneder i fryser<







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (22 stemmer)

Opskriften er vist 31892 gange,
og udskrevet 504 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu