Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sankt Peters fiskefilet med rejer, urtesauce og ris

Sankt Peters fiskefilet med rejer, urtesauce og ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Sankt Peters fisken (John Dory)

Ukendt oprindelseslandKilde : Fiskeopskrift.dk

Indsendt :





Ingredienser:
600 g.Sankt Peters fiskefilet = 4 fileter
200 g.rejer
4 spsk.friskrevet parmesanost
1 citron Saften herfra
1 fiske bouillonterning
0.5 håndfuld friskhakket dild
1 håndfuld friskhakket persille
2 buketter broccoli
 Maizenamel
 Mælk
 Salt
 friskkværnet peber
 


Opskrift:

Vend fiskestykkerne i mel blandet med salt og peber. Skær fileterne i mundrette stykker. Steg dem ca. 5 minutter på hver side. Sæt ½ l vand over i en gryde, og lad det koge op. Lad fiskebouillonterningen opløses i vandet. Rejer, dild, persille, parmesanost og saften fra citronen tilsættes, lad det simre lidt. Jævn med Maizenamel og lidt mælk.

Server retten med ris og kogt broccoli skåret i små buketter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8735 gange,
og udskrevet 131 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu