Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Sankt Peters fiskefilet med rejer, urtesauce og ris

Sankt Peters fiskefilet med rejer, urtesauce og ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Sankt Peters fisken (John Dory)

Ukendt oprindelseslandKilde : Fiskeopskrift.dk

Indsendt :



Ingredienser:
600 g.Sankt Peters fiskefilet = 4 fileter
200 g.rejer
4 spsk.friskrevet parmesanost
1 citron Saften herfra
1 fiske bouillonterning
0.5 håndfuld friskhakket dild
1 håndfuld friskhakket persille
2 buketter broccoli
 Maizenamel
 Mælk
 Salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Vend fiskestykkerne i mel blandet med salt og peber. Skær fileterne i mundrette stykker. Steg dem ca. 5 minutter på hver side. Sæt ½ l vand over i en gryde, og lad det koge op. Lad fiskebouillonterningen opløses i vandet. Rejer, dild, persille, parmesanost og saften fra citronen tilsættes, lad det simre lidt. Jævn med Maizenamel og lidt mælk.

Server retten med ris og kogt broccoli skåret i små buketter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9469 gange,
og udskrevet 153 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu