Først skal margerinen smøres på brødet. Derefer smørres et godt lag leverpostej ud på brødet. Så skal majsne hældes udover og til sidst knuses 2-3 digestive kiks udover hele herligheden.
Tips:
Franskbrødet er bedst, hvis det har ligget i en åben pose i et par dage. På den måde skal man ikke riste brødet, da det allerede har den rette konsistens.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.6
(7 stemmer)
Opskriften er vist 3468 gange, og udskrevet 81 gange.
Kommentarer
-.-' - 2010-08-19 21:11:53 Lyder lidt vammelt...
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider