Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Majsemad

Majsemad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Boisen

Indsendt :



Ingredienser:
 Franskbrød
 Majs
 Margerine
 Digestive kiks
 Leverpostej
 
Opskrift:
Først skal margerinen smøres på brødet. Derefer smørres et godt lag leverpostej ud på brødet. Så skal majsne hældes udover og til sidst knuses 2-3 digestive kiks udover hele herligheden.

Tips:

Franskbrødet er bedst, hvis det har ligget i en åben pose i et par dage. På den måde skal man ikke riste brødet, da det allerede har den rette konsistens.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (7 stemmer)

Opskriften er vist 3427 gange,
og udskrevet 75 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

-.-'  -  2010-08-19 21:11:53
Lyder lidt vammelt...