Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Majsemad

Majsemad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Boisen

Indsendt :





Ingredienser:
 Franskbrød
 Majs
 Margerine
 Digestive kiks
 Leverpostej
 


Opskrift:

Først skal margerinen smøres på brødet. Derefer smørres et godt lag leverpostej ud på brødet. Så skal majsne hældes udover og til sidst knuses 2-3 digestive kiks udover hele herligheden.

Tips:

Franskbrødet er bedst, hvis det har ligget i en åben pose i et par dage. På den måde skal man ikke riste brødet, da det allerede har den rette konsistens.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (7 stemmer)

Opskriften er vist 3284 gange,
og udskrevet 52 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

-.-'  -  2010-08-19 21:11:53
Lyder lidt vammelt...