Fyldte horn II

Fyldte horn II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

MadpakkerRet : Madpakker - Madpakke

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
2 dl.Mælk
75 g.Margarine
225 g.hvedemel
60 g.Knækkede hvedekerner
25 g.Gær
0.5 tsk.Salt
 
 Fyld:
250 g.Champignon
100 g.Røget skinke
2 Hårdkogte æg
50 g.Reven ost
 
Opskrift:
Margarine smeltes og mælk samt gær tilsættes. derefter tilsættes de øvrige indgredienser. Dejen hæver i 30 min.
Den deles i to som rulles ud i runde flader.de skæres ud i trekanter.

Fyld

Champignon og skinke finsnittes. Æggene hakkes og blandes med de øvrige indgredienser.
Fyldet fordeles på dejen og stykkerne rulles som horn.De bages ved 200 grader i 30 min.


karakterer:
Opskriften er vist 11100 gange,
og udskrevet 200 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu