Sankt Peters fisk med svampe

Sankt Peters fisk med svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Sankt Peters fisken

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Smør
 Gulerødder
 Løg
 Bladselleri
 Tørrede karljohansvampe
 Frisk timian
 Selleritop
 Balsamico
 Pineau de charentes (sød dessertvin)
 Hakket chili
 Kraftig hønsefond
 Hvidløg
 Chalotteløg
 Sukker
 Fond
 Sanktpetersfisk
 Kantareller
 
Opskrift:
Skær gulerod, løg og bladselleri i stykker og svits det i en gryde med smør. Tilsæt tørrede karljohansvampe, timian, selleritop, balsamico, Pineau de charentes, chili og hønsefond og lad det simre i en halv time.

Kom smør på en varm pande og tilsæt chalotte- og hvidløg skåret i lige store stykker. Drys lidt sukker ved, lidt fond og lad det koge ind til sirup.

På en anden glohed pande smeltes der noget smør og fisken steges i ganske kort tid. Kom løg og hvidløg ned i en sauterpande og kom fisken ovenpå. Kom timian og den mørke fond, som nu har stået og simret i en halv times tid, i og læg låg over. Lad det simre lidt.

Svits kantarellerne og drys dem henover.





karakterer:
Opskriften er vist 15072 gange,
og udskrevet 145 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-09-19 18:06:48
Hvad er forskellen på bladselleri og selleritop?