Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sankt Peters fisk med svampe

Sankt Peters fisk med svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Sankt Peters fisken (John Dory)

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Smør
 Gulerødder
 Løg
 Bladselleri
 Tørrede karljohansvampe
 Frisk timian
 Selleritop
 Balsamico
 Pineau de charentes (sød dessertvin)
 Hakket chili
 Kraftig hønsefond
 Hvidløg
 Chalotteløg
 Sukker
 Fond
 Sanktpetersfisk
 Kantareller
 


Opskrift:

Skær gulerod, løg og bladselleri i stykker og svits det i en gryde med smør. Tilsæt tørrede karljohansvampe, timian, selleritop, balsamico, Pineau de charentes, chili og hønsefond og lad det simre i en halv time.

Kom smør på en varm pande og tilsæt chalotte- og hvidløg skåret i lige store stykker. Drys lidt sukker ved, lidt fond og lad det koge ind til sirup.

På en anden glohed pande smeltes der noget smør og fisken steges i ganske kort tid. Kom løg og hvidløg ned i en sauterpande og kom fisken ovenpå. Kom timian og den mørke fond, som nu har stået og simret i en halv times tid, i og læg låg over. Lad det simre lidt.

Svits kantarellerne og drys dem henover.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9182 gange,
og udskrevet 89 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Maria Lemming  -  2010-09-19 18:06:48
Hvad er forskellen på bladselleri og selleritop?