Pineau de charentes (sød dessertvin) Pineau de charentes (sød dessertvin)
Hakket chili Hakket chili
Kraftig hønsefond Kraftig hønsefond
Hvidløg Hvidløg
Chalotteløg Chalotteløg
Sukker Sukker
Fond Fond
Sanktpetersfisk Sanktpetersfisk
Kantareller Kantareller
Opskrift:
Skær gulerod, løg og bladselleri i stykker og svits det i en gryde med smør. Tilsæt tørrede karljohansvampe, timian, selleritop, balsamico, Pineau de charentes, chili og hønsefond og lad det simre i en halv time.
Kom smør på en varm pande og tilsæt chalotte- og hvidløg skåret i lige store stykker. Drys lidt
sukker ved, lidt fond og lad det koge ind til sirup.
På en anden glohed pande smeltes der noget smør og fisken steges i ganske kort tid. Kom løg og hvidløg ned i en sauterpande og kom fisken ovenpå. Kom timian og den mørke fond, som nu har stået og simret i en halv times tid, i og læg låg over. Lad det simre lidt.
Svits kantarellerne og drys dem henover.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 12127 gange, og udskrevet 123 gange.
Kommentarer
Maria Lemming - 2010-09-19 18:06:48 Hvad er forskellen på bladselleri og selleritop?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider