Appelsin - Fignkage

Appelsin - Fignkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
175 g.Margarine
150 g.Sukker
3 Æg
250 g.hvedemel
1 tsk.Bagepulver
1 Appelsin
100 g.Figner
 
Opskrift:
Margarine og sukker piskes og æggene piskes i en efter en.

de øvrige indgredienser tilsættes.

og dejen hældes i en sandkageform og bages ved 175 grader på nederste rille i 60 minutter.


karakterer:
Opskriften er vist 5094 gange,
og udskrevet 93 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Per  -  2009-09-30 15:15:48
Synes at opskriften er mangelfuld. Hvad skal der gøres med appelsin og figner, er det f.eks. kun saften fra appelsinen som skal bruges, eller kun skal, eller er det hele appelsinen, skal den skæres i fileter uden hinder, eller blot skæres i mindre stykker. Fuignen skal det være frisk eller tørret, og hvis det skal være frisk hvad skal der gøres ved den?