fuldkornsmel og 2 dl vand koges i 5 min, Æblet rives groft og og tilsættes med mælken. Gæren opløses i resten af vandet.Når fuldkornsblandingen er afkølet tilsættes de øvrige indgredienser. Dejen hæver i 30 min.
Dejen deles i 2 lige store stykker. De rulles ud til runde flader.
Der kommer 1 spsk æblefyld på den ene halvdel. Derefter pensles den anden og lægges over fyldet.De skæres ud i lagkagestykker. De lukkes med en gaffel og pensles med æg samt drysses med solsikkekerner.
De bages ved 200 grader 30 min.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.9
(5 stemmer)
Opskriften er vist 6901 gange, og udskrevet 97 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider