krabber (ca. 300 g)(eller 300 g dampet fisk)2 ds. krabber (ca. 300 g)(eller 300 g dampet fisk)
100
g.
røget laks i tern100 g. røget laks i tern
1
dl.
creme fraiche 18%1 dl. creme fraiche 18%
100
g.
let mayonnaise100 g. let mayonnaise
0.5
dl.
hakket purløg0.5 dl. hakket purløg
0.5
dl.
fintklippet dild0.5 dl. fintklippet dild
salt salt
peber peber
Pynt: Pynt:
200
g.
let mayonnaise200 g. let mayonnaise
1
dl.
creme fraiche 18%1 dl. creme fraiche 18%
500
g.
rejer500 g. rejer
100–200
g.
røget laks100–200 g. røget laks
lidt
rogn lidt rogn
0.5
agurk0.5 agurk
citron citron
Opskrift:
Fyld:
Alle ingredienserne røres sammen, smages til
Fordeles mellem bundene
Pynt:
Mayonnaise og creme fraiche røres sammen og fordeles over hele lagkagen
Pynt med rejer, lakserosetter, rogn, agurk og citron
Stilles køligt til den skal på bordet
Ideel til buffetbordet
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.6
(14 stemmer)
Opskriften er vist 28274 gange, og udskrevet 617 gange.
Kommentarer
- 2009-06-19 16:28:51 eller brug toastbrød, og lav den dagen før
- 2008-10-20 19:19:39 MUMS...Erstat krabbe med tun og ungerne bliver vilde.
Bedst hvis man laver den dagen før. Flæk et franskbrød på tværs i 4 stk.
Det er bare godt...!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider