Kalvehaleragout

Kalvehaleragout, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvehale

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.kalvehaler
0.5 dl.hvedemel
 salt
 peber
3 spsk.smør
1 stortløg
2 porre
2-3 gulerødder
5-6 dl.bouillon
2 laurbærblade
 jævning
 lidt persille
 
Opskrift:
Del halerne i ledene og vend dem i mel tilsat salt og peber. Brun dem i fedtstof i en stegegryde. Tag dem op efterhånden som de brunes.

Skær løg porre og gulerødder i skiver og brun dem. Kom halerne tilbage i gryden og tilsæt væden sammen med laurbærblade. Lad retten småkoge under låg, til halerne er godt møre.

Jævn bouillonen og drys hakket persille på den færdige ret.

Serveres med Kartoffelmos.





karakterer:
Opskriften er vist 30394 gange,
og udskrevet 1041 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-02-15 16:07:48
koges ca. 2 timer

  -   2005-01-01 01:01:01
lækker kraftfuld smag