Kalvehaleragout
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvehale Indsendt : Red : |
|
|
Del halerne i ledene og vend dem i mel tilsat salt og peber.
Brun dem i fedtstof i en stegegryde.
Tag dem op efterhånden som de brunes.
Skær løg porre og gulerødder i skiver og brun dem. Kom halerne tilbage i gryden og tilsæt væden sammen med laurbærblade. Lad retten småkoge under låg, til halerne er godt møre. Jævn bouillonen og drys hakket persille på den færdige ret. Serveres med Kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 30394 gange,
og udskrevet 1041 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Bettina - 2007-02-15 16:07:48 koges ca. 2 timer ellen - 2005-01-01 01:01:01 lækker kraftfuld smag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne