Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalvehaleragout

Kalvehaleragout, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvehale

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.kalvehaler
0.5 dl.hvedemel
 salt
 peber
3 spsk.smør
1 stortløg
2 porre
2-3 gulerødder
5-6 dl.bouillon
2 laurbærblade
 jævning
 lidt persille
 


Tilbehør:
Kartoffelmos.
Opskrift:

Del halerne i ledene og vend dem i mel tilsat salt og peber. Brun dem i fedtstof i en stegegryde. Tag dem op efterhånden som de brunes.

Skær løg porre og gulerødder i skiver og brun dem. Kom halerne tilbage i gryden og tilsæt væden sammen med laurbærblade. Lad retten småkoge under låg, til halerne er godt møre.

Jævn bouillonen og drys hakket persille på den færdige ret.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 23522 gange,
og udskrevet 867 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bettina  -  2007-02-15 16:07:48
koges ca. 2 timer


ellen  -  0000-00-00 00:00:00
lækker kraftfuld smag