Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bagte vinrabarber med friskost­creme

Bagte vinrabarber med friskost­creme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
 Rabarberkompot (til 6 personer):
500 g.rabarber
150 g.rør­sukker
0.5 stang vanille
0.5 citron skal og saft heraf
 
 Friskostcreme (4 personer):
3 ægge­blom­mer (økologiske eller
 pasteuriserede)
25 g.flor­melis
100-200 g.frisk­ost alt efter
 konsistens
1 dl.piske­fløde
50 g.gran­skuds­sirup
 


Opskrift:

Rabarberkompot: Skær top og bund af rabarberstænglerne, skyl dem og skær dem i 2-3 cm lange stykker.

Vend rabarberstykkerne med sukker, vanille, revet citronskal og -saft. Kom dem i et ildfast fad og bag dem i ovnen ved 150 grader i 20-25 minutter.

Køl den bagte rabarber, hvorefter den er klar til trifli.

Friskostcreme:
Pisk fløden til blødt flødeskum. Rør friskosten med granskudssirup.

Pisk æggeblommerne med flormelis til en hvid cremet konsistens (æggesnaps). Vend friskostmassen og æggesnapsen og vend til sidst flødeskummet i. Fordel i glas og garnér med rabarber og gerne makroner.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 14169 gange,
og udskrevet 272 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2010-05-07 14:13:54
åh granskudssirup??


Dorte  -  2008-05-26 13:26:07
Dette er ikke en ukendt opskrift ! Det er Claus Meyers. Det var lige den jeg søgte, så tak for det