Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Oksekødsfyldte tomater

Oksekødsfyldte tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Helle Jensen

Indsendt :





Ingredienser:
6-10 tomater alt efter størrelse
200 g.hk oksekød 10%
1 lille finthakket løg
1 fedhvidløg presset
0.5 tsk.paprika
 lidtsammenpisket æg
 salt
 peber
 
 bouillon til fadet:
1 kopvand
 lidtbouillon
0.5 tsk.tomatpasta
 


Opskrift:

skær toppen af og udhul tomaterne med en tsk.
Farsen røres godt sammen, den skal være fast... Kom fars i de udhulede tomater, top den lidt op.
Stil tomaterne i et tærtefad...
Rør bouillonen sammen og hæld den i fadet ved tomaterne.

Bages i ovnen ved 200 gr i 20 min.



Tips:

Kan serveres med ris, brød, salat, tzatziki... efter lyst.. Velbekomme




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 7753 gange,
og udskrevet 256 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

pelle  -  2010-02-07 16:06:56
Det smager rigtig,rigtig godt. Hurtigt/nemt at lave, jeg brugte min mini hakker til farsen. Gjorde det hele klar inden veninderne kom... så var det bare at tænde ovnen. De var vilde med det. Skal helt sikkert laves igen.