Fedtstoffet blødgøres og røres sammen med florsukkeret, hvorefter æggeblommerne tilsættes en ad gangen, mel hvori vanillesukkeret er sigtet blandes i.
De stiftpiskede æggehvider og små stykker rå æbler vendes i.
Dejen fyldes i en smurt og melet springform, ca. 24 cm. i diameter, drysses med tesukker og hakkede mandler.
Bages på ovnens nederste rille ved 170 grader C, i 1-1½ time.
Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.
Kagen tages ud af formen, når den er lidt afkølet, og sættes derefter til afkøling på en bagerist.
Tips:
851
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 7893 gange, og udskrevet 130 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider