Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svigermors sandkage

Svigermors sandkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Sandkage

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
250 g.hvedemel
250 g.smør eller margarine
250 g.florsukker
4 æg
1 tsk.vanillesukker
2-3 æbler
 
 Pynt:
10 g.tesukker
10 g.mandler
 


Opskrift:

Fedtstoffet blødgøres og røres sammen med florsukkeret, hvorefter æggeblommerne tilsættes en ad gangen, mel hvori vanillesukkeret er sigtet blandes i. De stiftpiskede æggehvider og små stykker rå æbler vendes i.

Dejen fyldes i en smurt og melet springform, ca. 24 cm. i diameter, drysses med tesukker og hakkede mandler.

Bages på ovnens nederste rille ved 170 grader C, i 1-1½ time. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Kagen tages ud af formen, når den er lidt afkølet, og sættes derefter til afkøling på en bagerist.

Tips:

851




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 7014 gange,
og udskrevet 112 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu