Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sønderjydsk stang

Sønderjydsk stang, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
350 g.hvedemel
200 g.smør eller margarine
2 æg
50 g.gær
100 g.sukker
 
 Fyld:
 Remonce:
100 g.smør eller margarine
100 g.sukker
 
 Pynt:
 Æggestrygelse
 Mandler
 Sukker
 


Opskrift:

Remonce:
Smør og sukker røres sammen til en ensartet masse.

Gæren opløses i æggene, hvorefter mel og de øvrige ingredienser æltes i til en ensartet dej, der hæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket.

Dejen deles i to lige store dele, og formes til kugler som hviler et par minutter, hvorefter hver kugle rulles ud i ca. 20 cm. brede og ca. 30 cm. længde. Langs midten af dejen anbringes fyldet, som smøres godt ud. Dejens sider foldes mod midten lidt ind over hinanden, og stængerne anbringes på en smurt plade og efterhæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket.

Stryges med æggestrygelse og drysses først med mandler og derefter med sukker, så bliver mandlerne hængende. Bages på ovnens midterste rille ved 250 grader C i ca. 15 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Tips:

740







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2583 gange,
og udskrevet 45 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu