Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kantarelstuvning på smørristet brød

Kantarelstuvning på smørristet brød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svampe - Kantarel

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Kantarelstuvning på smørristet brød, billede 4 Kantarelstuvning på smørristet brød, billede 1 Kantarelstuvning på smørristet brød, billede 2 Kantarelstuvning på smørristet brød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Smørristet brød:
4 skiver sandvichbrød
50 g.smør
 
 Kantarelstuvning:
200 g.kantareller
25 g.smør
 salt
 peber
 lidtcitronsaft
2.5 dl.piskefløde
 
 Pynt:
4 bacon i skiver
 


Opskrift:

Start med at riste baconskiverne sprøde på en tør pande, tag dem af og læg dem på fedtsugende papir.

Smørristet brød:
Skær skorpen af brødet og rist dem på baconpanden i smør.

Kantarelstuvning:
På samme pande ristes kantarellerne i smør, så der dannes en gylden skorpe. Svampene krydres med salt og peber. Der tilsættes piskefløde og det indkoges til passende jævnhed. Giv cremen nogle dråber citronsaft.

Servering:
Fordel Kantarelstuvning på det ristede brød og pynt med sprødstegt bacon.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 13483 gange,
og udskrevet 143 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu