Kantarelstuvning på smørristet brød

Kantarelstuvning på smørristet brød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svampe - Kantarel

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red:

Kantarelstuvning på smørristet brød, billede 4 Kantarelstuvning på smørristet brød, billede 1 Kantarelstuvning på smørristet brød, billede 2 Kantarelstuvning på smørristet brød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Smørristet brød:
4 skiver sandvichbrød
50 g.smør
 
 Kantarelstuvning:
200 g.kantareller
25 g.smør
 salt
 peber
 lidtcitronsaft
2.5 dl.piskefløde
 
 Pynt:
4 bacon i skiver
 
Opskrift:
Start med at riste baconskiverne sprøde på en tør pande, tag dem af og læg dem på fedtsugende papir.

Smørristet brød:
Skær skorpen af brødet og rist dem på baconpanden i smør.

Kantarelstuvning:
På samme pande ristes kantarellerne i smør, så der dannes en gylden skorpe. Svampene krydres med salt og peber. Der tilsættes piskefløde og det indkoges til passende jævnhed. Giv cremen nogle dråber citronsaft.

Servering:
Fordel Kantarelstuvning på det ristede brød og pynt med sprødstegt bacon.


karakterer:
Opskriften er vist 19020 gange,
og udskrevet 202 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2021-09-21 19:07:51
Det smager ekstra godt at stege løg let,og til sidst kog balsamin edikt ind på panden, til der kun er en skag sirup og hæld det så over kantarellerne.