Start med at riste baconskiverne sprøde på en tør pande, tag dem af og læg dem på fedtsugende papir.
Smørristet brød:
Skær skorpen af brødet og rist dem på baconpanden i smør.
Kantarelstuvning:
På samme pande ristes kantarellerne i smør, så der dannes en gylden skorpe. Svampene krydres med salt og peber. Der tilsættes piskefløde og det indkoges til passende jævnhed. Giv cremen nogle dråber citronsaft.
Servering:
Fordel Kantarelstuvning på det ristede brød og pynt med sprødstegt bacon.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 17002 gange, og udskrevet 184 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider