Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Havergrynskager II

Havergrynskager II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Hanne

Indsendt :





Ingredienser:
100 g.havergryn
100 g.magarine
150 g.sukker
1 æg
2 tsk.bagepulver
 
 Pynt:
100 g.mørk chokolade
5 dl.fløde
 


Opskrift:

smelt magarine,lille gryde, kom havergryn,sukker æg ogbagepulver i , den smeltede magarine, det er en tynd dej der skal med en teske sættes på pladen med god afstand da de flyder meget ud.
Bages ved 175 grader
ca 10 min.eller til de er pæne gyldne
smelt chokoladen
tag kagerne ud af ovnen og lad dem køle af på bage papiret.
smøe lidt chokolade rundt i kanten.
læg dem sammen med det stift piskede fløde.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (8 stemmer)

Opskriften er vist 10582 gange,
og udskrevet 200 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2009-08-10 21:38:12
Prøv skifte fløde ud med is så kan det bruges som desser jeg bruger lidt mere havergryn