Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fiske pie

Fiske pie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Madpie

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt af : Steen

Indsendt :





Ingredienser:
 Fisk:
1500 g.filet af hvid fisk (f.eks. torsk)
3 dl.mælk
20 g.smør
100 g.rejer
 
 Mos:
1000 g.kartofler
1.25 dl.mælk
 
 Sovs:
2 porer fint snittet(kun den hvide del)
30 g.smør
30 g.hvedemel
1 laurbærblad
 revet muskatnød
 salt
 peber
1 bdt.fint hakket dild
 


Opskrift:

Varm ovnen til 180° C. læg fisken i et ovnfast fad med 3 dl mælk og smøret og bag i 15 min.
Tag forsigtigt fisken op af mælken. Hæld mælken op i en sovsegryde.
Del fisken i store stykker og læg den i et ovnfast fad.
Drys rejerne over fisken.
Kog porerne i mælken fra fisken i ca. 5 min.
Lav en bechamelsovs af mælken og tilsæt laurbærblad og et godt drys muskatnød, smag til med salt og peber. Tilsæt dild og hæld sovsen oger fisken.
Dæk med kartoffelmos og stil fadet i ovnen i 15-20 til den er gylden og boblende.
Giv salat til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 10440 gange,
og udskrevet 225 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu