Kartoflerne skælles og skæres i små stykker.
Porren skæres i mindre stykker, skylles grundigt i sigte under rindende vand.
Purløg skylles og skæres i små stykker der gemmes til at pynte den færdige suppe med.
Sæt en gryde, på med smelt smøret.
Tilsæt kartofler og porre og svist dem gyldne.
Hæld vand og bouillon terning ved og kog til kartoflerne er møre ca. 15 min
Imens suppen koger steges bacon der skal drysses på suppen sammen med purløg.
Tilsæt fløden, smag til med salt og peber.
Anret suppen i dybe tallerkner, pynt med bacon og purløg.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(34 stemmer)
Opskriften er vist 59711 gange, og udskrevet 1607 gange.
Kommentarer
Julie - 2020-03-28 15:37:29 Min nye yndlings!
- 2016-01-24 17:27:49 jeg laver aftensmad for mor og far så håber den er god