smuttede mandler halverede eller hakkede75 g. smuttede mandler halverede eller hakkede
75
g.
sukker75 g. sukker
1
æggehvide1 æggehvide
3
tsk.
Amaretto likør3 tsk. Amaretto likør
2
dråber
mandelessens2 dråber mandelessens
Drys: Drys:
flormelis flormelis
Opskrift:
Ovnen forvarmes til 180 grader. To bageplader beklædes med bagepapir.
Mandler og sukker kommes i en blender eller en foodprocessor. Blend til der opstår et fint og jævnt pulver. Tilsæt nu æggehvider, likør og mandelessens og fortsæt med at blende til dejen er jævn og glat.
Dejen kommes i en sprøjtepose forsynet med en stor tylle. Sprøjt 2,5 cm cirkler ud på bagepladerne. Lav god afstand mellem kagerne. Bag dem i 12-15 min., til de er gyldne. Lad kagerne køle af på en bagerist. Fortsæt på samme måde, til al dejen er brugt op. Forbered bagepladerne på ny. Drys med flormelis mens kagerne stadig er varme.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.4
(14 stemmer)
Opskriften er vist 39427 gange, og udskrevet 800 gange.
Kommentarer
- 2010-04-17 15:34:58 Den smagte okay, men den fik vist lidt for meget :)
- 2010-04-10 10:35:41 den er meget fin denne kage
- 2009-11-11 16:38:43 den blev da rigtig fin og lækker. Kan anbefales
nille jensen - 2007-10-06 21:30:28 den er li så tynd som vand eller gik et eller andet helt galt
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider