| |
|
Boller -kold hævet og med lidt gær
Boller -kold hævet og med lidt gær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
10-15 | g. | gær10-15 g. gær | 4 | dl. | vand4 dl. vand | 1 | tsk. | salt1 tsk. salt | 800 | g. | hvedemel800 g. hvedemel |
| |
Opløs gæren i det kolde vand, tilsæt salt og mel. Stilles koldt tildækket med folie eller låg til næste dag.
Abrikoser,tørrede Tranebær, svedsker eller lign. kan tilsættes næste dag. Formes til 16 boller som sættes til efterhævning i ca. 1 time.
Bages ved 200 - 225 grader C i ca 15 minutter.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4
(20 stemmer)
Opskriften er vist 27721 gange, og udskrevet 487 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|