sammenpiskede æg(gem lidt til pensling) 2 sammenpiskede æg(gem lidt til pensling)
50
g.
gær rørt flydene med 2 spsk. lunkent vand og 1 sps vanillesukker50 g. gær rørt flydene med 2 spsk. lunkent vand og 1 sps vanillesukker
Fyld: Fyld:
75
g.
smør 75 g. smør
75
g.
sukker 75 g. sukker
100
g.
rosiner 100 g. rosiner
20
g.
pomerans 20 g. pomerans
evt.
50 g. konfektmasset evt. 50 g. konfektmasset
Pynt: Pynt:
sukker sukker
20
g.
hakkede mandler20 g. hakkede mandler
Opskrift:
Hak margarinen ud i melet og tilsæt gær, æg og vanilleskker.Ælt dejen let sammen og rul den ud på melet flade. Læg det sammenrørte fyld på midten af dejen og fold den sammen mod midten.Pensl stangen med den gemte æggemasse, drys med sukker og de hakkede mandler. Bag ved 200g i ca 10 min til stangen er gylden.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 4727 gange, og udskrevet 100 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider