Forellerne skylles og gnides ind- og udvendigt med salt og peber. Fenikeltoppen og tilsvarende mængde dild hakkes. Gulerod og fenikel skæres i små terninger. Gørnsagerne, dild og fenikeltop, presset hvidløg, vin, fløde, salt og peber blandes i et ildfast fad. Forellerne fyldes med dild og lægges oven på grøntsagerne og fadet stilles i ovnen på 200 grader i ca 30 min. (forellen er færdig når skindet slipper let.).
Citronerne halveres og endener skæres af så de kan stå. Stik en kniv skråt ned gennem citronen og et lauerbærblad stikkes ned i citronen. Citronerne bages med i 15-20 min.
Server med kartofler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(6 stemmer)
Opskriften er vist 12304 gange, og udskrevet 314 gange.
Kommentarer
Lene - 2012-08-19 08:19:34 Nemt og lækkert. Tricket med citronerne er helt i top.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider