Forel med fenikel og porrer

Forel med fenikel og porrer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Forel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ask

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
4 Hele foreller
1 Fenikel med top
2 Porrer
1 gullerod
1 Fedhvidløg
1 Stort bundt dild
2.5 dl.hvidvin
2.5 dl.Fløde
 Salt
 peber
2 Citroner
4 laurbærblade
 
Opskrift:
Forellerne skylles og gnides ind- og udvendigt med salt og peber. Fenikeltoppen og tilsvarende mængde dild hakkes. Gulerod og fenikel skæres i små terninger. Gørnsagerne, dild og fenikeltop, presset hvidløg, vin, fløde, salt og peber blandes i et ildfast fad. Forellerne fyldes med dild og lægges oven på grøntsagerne og fadet stilles i ovnen på 200 grader i ca 30 min. (forellen er færdig når skindet slipper let.).
Citronerne halveres og endener skæres af så de kan stå. Stik en kniv skråt ned gennem citronen og et lauerbærblad stikkes ned i citronen. Citronerne bages med i 15-20 min.
Server med kartofler.


karakterer:
Opskriften er vist 12636 gange,
og udskrevet 315 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Lene  -  2012-08-19 08:19:34
Nemt og lækkert. Tricket med citronerne er helt i top.