Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Forel med fenikel og porrer

Forel med fenikel og porrer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Forel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ask

Indsendt :




Ingredienser:
4 Hele foreller
1 Fenikel med top
2 Porrer
1 gullerod
1 Fedhvidløg
1 Stort bundt dild
2.5 dl.hvidvin
2.5 dl.Fløde
 Salt
 peber
2 Citroner
4 Lauerbærblade
 


Opskrift:

Forellerne skylles og gnides ind- og udvendigt med salt og peber. Fenikeltoppen og tilsvarende mængde dild hakkes. Gulerod og fenikel skæres i små terninger. Gørnsagerne, dild og fenikeltop, presset hvidløg, vin, fløde, salt og peber blandes i et ildfast fad. Forellerne fyldes med dild og lægges oven på grøntsagerne og fadet stilles i ovnen på 200 grader i ca 30 min. (forellen er færdig når skindet slipper let.).
Citronerne halveres og endener skæres af så de kan stå. Stik en kniv skråt ned gennem citronen og et lauerbærblad stikkes ned i citronen. Citronerne bages med i 15-20 min.
Server med kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 11626 gange,
og udskrevet 278 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lene  -  2012-08-19 08:19:34
Nemt og lækkert. Tricket med citronerne er helt i top.