økologisk citron - du skal bruge både skal og saft.1 økologisk citron - du skal bruge både skal og saft.
0.5
dl.
hvidvin0.5 dl. hvidvin
1
dl.
fløde1 dl. fløde
0.5
dl.
små kapers0.5 dl. små kapers
1
spsk.
persille1 spsk. persille
1
spsk.
estragon1 spsk. estragon
Hvedemel Hvedemel
Smør Smør
Olivenolie Olivenolie
Salt Salt
peber peber
Opskrift:
Skær fiskefileterne i fire stykker, som det nu passer.
Bland melet med salt og peber, og vend fileterne i.
Smelt lidt smør på en pande, og steg fisken et par minutter på hver side (afhængig af tykkelsen)
Tag fisken af, og hold den varm.
Kom så lidt olie og det finthakkede hvidløg på panden, og lad det simre med et par minutter.
Hvidløget må ikke tage farve.
Riv citronen, og pres saften ud på panden. Lad det simre.
Kom fløde og kapers på panden, og lad sovsen blive tyk.
Kom så persille og estragon i, og rør godt rundt.
Smag til med salt og peber.
Server med en god vilderis blanding.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(3 stemmer)
Opskriften er vist 6302 gange, og udskrevet 233 gange.
Kommentarer
nma - 2009-01-25 08:37:04 Lækker, men Pas på syren! - min sauce blev faktisk for sur og måtte repareres med en del fløde og lidt SUKKER, så jeg anbefaler at nøjes med saft af 1/2 citron og afvande capers godt - hvor blev hvidvinen af i fremgangsmåden - er den til kokken? (jeg brugte en Alsace Riesling - så det var ikke dén, der syrnede).
Iøvrigt mener jeg, victoriabars er en meget delikat fisk.
lmsteen - 2007-09-29 19:47:22 dejligt, men fisken er dessværre smageløs
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider