Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Victoria-fisk med krydret bulgur og blomme/wasabi salsa

Victoria-fisk med krydret bulgur og blomme/wasabi salsa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Viktoriafisk - Viktoriabarsen - Viktoriaaborre

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1800 g.Victoria-fisk (eller anden hvid fisk)
 
500 g.bulgur
2 rødløg fintsnittet
1 håndfuld koriander fintsnittet
 Salt
 peber
 
 Blomme/wasabi salsa:
2.5 dl.plum-sauce
1 tube wasabi
1 spsk.soya
 røres sammen
 


Opskrift:

Fisken skæres i portioner af lidt over 100g, smøres med olivenolie, salt og peber på toppen, lægges i ovnfad og grilles i 250 grader varm ovn ca. 10-15 min.

Forinden har man kogt bulgur og tilsat løg og koriander. Fisken anrettes ovenpå bulgur, og blomme/wasabi salsa hældes let henover.

Pynt med lidt persille og parmesanflager.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10693 gange,
og udskrevet 163 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu