Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Victoria-fisk med krydret bulgur og blomme/wasabi salsa

Victoria-fisk med krydret bulgur og blomme/wasabi salsa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Viktoriafisk - Viktoriabarsen - Viktoriaaborre

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1800 g.Victoria-fisk (eller anden hvid fisk)
 
500 g.bulgur
2 rødløg fintsnittet
1 håndfuld koriander fintsnittet
 Salt
 peber
 
 Blomme/wasabi salsa:
2.5 dl.plum-sauce
1 tube wasabi
1 spsk.soya
 røres sammen
 
Opskrift:
Fisken skæres i portioner af lidt over 100g, smøres med olivenolie, salt og peber på toppen, lægges i ovnfad og grilles i 250 grader varm ovn ca. 10-15 min.

Forinden har man kogt bulgur og tilsat løg og koriander. Fisken anrettes ovenpå bulgur, og blomme/wasabi salsa hældes let henover.

Pynt med lidt persille og parmesanflager.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10993 gange,
og udskrevet 187 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu