Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Victoria Bars

Victoria Bars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Viktoriafisk - Viktoriabarsen - Viktoriaaborre

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
6-800 g.victoria Bars
 
2 bdt.springløg (det hele skæres I skiver)
 
1 gulerod (rives groft)
1 rød chili (hakkes)
1 bdt.frisk basilikum
3 appelsiner saften herfra (eller juice)
2.5 dl.piskefløde
 


Opskrift:

Grøntsagerne lægges i bunden af et ildfast fad. Barsen lægges i 4-5 cm brede skiver ovenpå. Drys med salt og peber. Appelsinsaften hældes ved. Dækkes med stanniol. I ovnen ved 180 i ca. 30 min. Saften hældes fra fisken og jævnes med piskefløden.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (5 stemmer)

Opskriften er vist 18730 gange,
og udskrevet 548 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Allan  -  2011-09-19 18:25:08
Jeg lavede den som skrevet, med grøntsager i bunden, skar gulerødder, porrer og lagde i bunden, men brugte kokosmælk(fra dåse) til at hælde ved og det smagte helt emminent.. det fik 20min ved 200 grader i ovnen ca.


Nicholas  -  2011-05-04 20:17:36
Smagte super godt. Men Tror Særen har fat i noget mht flere gulerødder og mindre fløde :)


Kirsten  -  2011-03-23 12:50:57
En rigtig frisk og dejlig ret, synes dog at den godt kan tage lidt mere chili.


Søren  -  2010-09-23 19:06:43
Lavede den med mindre fløde, Flere gulerødder og det holdt 100.