Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kanelsnegle med glasur

Kanelsnegle med glasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 25 stk.

KagerRet : Kager - Snegle ( Kager )

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
50 g.gær
1 dl.mælk
1 spsk.sukker
0.5 tsk.salt
1 æg
100 g.blødt smør
300 g.hvedemel
 
 Fyld:
100 g.smør
100 g.brun farin
0.5 spsk.kanel
 evt.75 g. rosiner
 
 Glasur:
100 g.flormelis
1 spsk.rom eller vand
 


Opskrift:

Udrør gæren i den lune mælk. Kom sukker, salt og sammenpisket æg i. Findel smørret i melet. Kom det i dejen og ælt den sammen. Sæt den til hævning et lunt sted i lidt over en halv time.
Fyld: Rul dejen til en stor firkant. Rør smør og farin sammen og smør det på dejpladen. Drys kanel og rosiner på. Rul sammen herom. Skær dejpølsen i 1 cm tykke skriver. Lad dem efterhæve et kvarter.
Bag ved 200 grader i ca. 15 min.
Rør flomelis sammen med rom eller vand og glasér sneglene.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (25 stemmer)

Opskriften er vist 20647 gange,
og udskrevet 436 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu