Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kængurugryde med ingefær

Kængurugryde med ingefær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Eksotisk Vildt - Kænguro

Oprindelsesland : Australien

AustralienIndsendt :





Ingredienser:
6 kængurufileter
 olie
2-3 tsk.friskrevet ingefær
2 spsk.hakket frisk koriander
2 dl.tør sherry
100 g.rosiner
 
200 g.champignon
3 stilkebladselleri
 salt
 peber
 


Tilbehør:
løse ris
Opskrift:

Skær kængurufileterne ud i tern - Hæld olie, ingefær, hakket frisk koriander, tør sherry og rosiner over kødet - Lad det trække et par timer i køleskab og vend med jævne mellemrum.

Tag kødet op og brun det i en gryde med champignon i skiver og bladselleri i tern. Hæld lagen over og kog ned. Smag til med salt og peber og servér med løse ris







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (103 stemmer)

Opskriften er vist 19690 gange,
og udskrevet 577 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

annique  -  0000-00-00 00:00:00
den er sku go kom lidt mere ingefær i