Hak løg, hvidløg og bladselleri og steg det ved middel varme i en suppegryde i et par minuter. Skræl gulerødderne og kartofler, og skær dem ud i mindre stykker. Skræl og hak ingerfæren fint. Tilsæt gulerøder, kartofler og ingefær, og hæld boullion ved til det dækker. Lad suppen koge til grønsagerne er møre. Blænd suppen og tilsæt evt. lidt fløde. Server med appelsinbåde så man kan presse lidt appelsinsaft over suppen.
Tips:
Gulerøderne kan med succes erstates af søde kartofler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(7 stemmer)
Opskriften er vist 15878 gange, og udskrevet 473 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider