Gulerodssuppe med ingefær og appelsin

Gulerodssuppe med ingefær og appelsin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ask

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1 Lille løg
1 fedhvidløg
1 stængelbladselleri
500 g.gullerøder
3 Kartofler
1-2 cm.frisk ingefær
 Grønsags boullion
1 Appelsin
 Evt.lidt fløde
 
Opskrift:
Hak løg, hvidløg og bladselleri og steg det ved middel varme i en suppegryde i et par minuter. Skræl gulerødderne og kartofler, og skær dem ud i mindre stykker. Skræl og hak ingerfæren fint. Tilsæt gulerøder, kartofler og ingefær, og hæld boullion ved til det dækker. Lad suppen koge til grønsagerne er møre. Blænd suppen og tilsæt evt. lidt fløde. Server med appelsinbåde så man kan presse lidt appelsinsaft over suppen.

Tips:

Gulerøderne kan med succes erstates af søde kartofler.


karakterer:
Opskriften er vist 16000 gange,
og udskrevet 476 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu