Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gulerodssuppe med ingefær og appelsin

Gulerodssuppe med ingefær og appelsin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ask

Indsendt :





Ingredienser:
1 Lille løg
1 fedhvidløg
1 stængelbladselleri
500 g.gullerøder
3 Kartofler
1-2 cm.frisk ingefær
 Grønsags boullion
1 Appelsin
 Evt.lidt fløde
 


Opskrift:

Hak løg, hvidløg og bladselleri og steg det ved middel varme i en suppegryde i et par minuter. Skræl gulerødderne og kartofler, og skær dem ud i mindre stykker. Skræl og hak ingerfæren fint. Tilsæt gulerøder, kartofler og ingefær, og hæld boullion ved til det dækker. Lad suppen koge til grønsagerne er møre. Blænd suppen og tilsæt evt. lidt fløde. Server med appelsinbåde så man kan presse lidt appelsinsaft over suppen.

Tips:

Gulerøderne kan med succes erstates af søde kartofler.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (7 stemmer)

Opskriften er vist 15065 gange,
og udskrevet 440 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu