Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marengskage

Marengskage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

Kage tilbehørRet : Kage tilbehør - Diverse Kagetilbehør

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : birthe petersen

Indsendt :




Ingredienser:
4 stor æggehvide
175 g.sukker
200 g.splitemandler i små hakker
1 spsk.kartoflermel
 


Opskrift:

æggehvide skal piskes med sukker helt stive derefter sat mandler og kartoflermel forsigtig sat bageplade med bagepapir og lav rundecirkel i 2
ovn skal varmes med 175 grad i 45 min.

Tips:

i mens laver i kammelersause 1/2 dl mørkesirup 60gr flormelis 1tsk vanillesukker 1dl piskefløde dette skal varmes i kaaserolle kage og karmeller laves dag før i skal pynte med piskeløde 1/2 l pynte med karmelle krymmeler eller kakao




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11367 gange,
og udskrevet 103 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu