Creme fraiche rand med kaviar

Creme fraiche rand med kaviar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : babuska

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
5 dl.cremefraiche 18
2 dl.piskefløde til skum
6 Husblas, blade
200 g.rejer
1 gl.rød caviar
 reven citronskal(må ikke være overfladebehandlet)
 salt
 peber
 
Opskrift:
Caviar og rejer blandes i creme fraichen sammen med salt, peber og reven citronskal.

Husblasen udvandes, smeltes i vandbad (eller mikrobølgeovn) og tilsættes under kraftig omrøring. Flødeskummet blandes umiddelbart efter. Inden massen stivner, hældes den i en vædet randform og stilles i køleskab nogle timer.

Randen vendes ud på et fad (rids den lidt rundt i kanten). Man kan lynhurtigt lade varmt vand løbe over bunden af randformen, så slipper den bedre.

Randen pyntes med dild og citron og serveres med ristet brød og smør.





karakterer:
Opskriften er vist 13648 gange,
og udskrevet 395 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-06-24 11:04:11
Meget lækker

  -   2013-03-21 11:20:07
Kan den fryses?