Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Creme fraiche rand med kaviar

Creme fraiche rand med kaviar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : babuska

Indsendt :





Ingredienser:
5 dl.creme fraiche 18
2 dl.piskefløde til skum
6 bl. husblas
200 g.rejer
1 gl.rød caviar
 reven citronskal(må ikke være overfladebehandlet)
 salt
 peber
 


Opskrift:

Caviar og rejer blandes i creme fraichen sammen med salt, peber og reven citronskal.
Husblasen udvandes, smeltes i vandbad( eller microbølgeovn)og tilsættes under kraftig omrøring. Flødeskummet blandes umiddelbart efter. Inden massen stivner, hældes den i en vædet randform og stilles i køleskab nogle timer.
Randen vendes ud på et fad (rids den lidt rundt i kanten). Man kan lynhurtigt lade varmt vand løbe over bunden af randformen, så slipper den bedre.
Randen pyntes med dild og citron og serveres med ristet brød og smør.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11351 gange,
og udskrevet 336 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jette  -  2017-06-24 11:04:11
Meget lækker


  -  2013-03-21 11:20:07
Kan den fryses?