Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillet Victoria bars med safrantomatsalsa

Grillet Victoria bars med safrantomatsalsa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Viktoriafisk - Viktoriabarsen - Viktoriaaborre

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
4 Victoria barsbøffer a 150 g.
 
 Salsa:
4 modne tomater
1 skalotteløg
0.2 g.safran
1 citron saft heraf
0.5 dl.olie
 salt
 peber
 lidtfrisk estragon
 


Opskrift:

Fisken grilles, til den er saftig i midten. Tomaterne skæres i kvarte, saft og kerner fjernes, og tomatkødet skæres i små tern. Røres sammen med finthakket løg, safran, citronsaft, olie, salt, peber og estragon. Anrettes med salsaen omkring og med krydderurter på toppen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 8442 gange,
og udskrevet 127 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu