Grillet Victoria bars med safrantomatsalsa

Grillet Victoria bars med safrantomatsalsa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Viktoriafisk - Viktoriabarsen

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
4 Victoria barsbøffer a 150 g.
 
 Salsa:
4 modne tomater
1 skalotteløg
0.2 g.safran
1 citron saft heraf
0.5 dl.olie
 salt
 peber
 lidtfrisk estragon
 
Opskrift:
Fisken grilles, til den er saftig i midten. Tomaterne skæres i kvarte, saft og kerner fjernes, og tomatkødet skæres i små tern. Røres sammen med finthakket løg, safran, citronsaft, olie, salt, peber og estragon. Anrettes med salsaen omkring og med krydderurter på toppen.


karakterer:
Opskriften er vist 8975 gange,
og udskrevet 158 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu