syltet ananas (blendet)400 g. syltet ananas (blendet)
200
g.
kokosmel 200 g. kokosmel
550
g.
hvedemel 550 g. hvedemel
3
tsk.
natron 3 tsk. natron
1
spsk.
vanillesukker1 spsk. vanillesukker
Glasur: Glasur:
200
g.
flormelis 200 g. flormelis
2-3
dråber
mandelessens 2-3 dråber mandelessens
0.25
dl.
spilkogende vand0.25 dl. spilkogende vand
Opskrift:
Æggene røres godt med sukker og margarine. Bland de groft revne gulerødder med ananasmosen og kokosmelet og rør det hele i æggemassen. Melet blandes med natron og vanillesukker og vendes i til slut. Belæg en bradepande (30 x 42 cm), med bagepapir og bred dejen ud herpå.
Bag kagen pa næst nederste rille i en 175° varm ovn i 20 min.
Skru varmen ned til 150° og bag kagen videre i yderligere 20 min.
GLASUR:
Rør flormelis i det kogende vand og tilsæt mandelessensen. Når kagen er kold, overtrækkes den med mandelglasuren.
Tips:
Denne kage er velegnet til at fryses, men i så fald skal man vente med at overtrække med glasur, indtil den skal spises.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(17 stemmer)
Opskriften er vist 13202 gange, og udskrevet 306 gange.
Kommentarer
Sofie - 2011-04-18 16:40:23 Den smager vildt godt!
mari - 2007-09-30 16:29:39 cool til en fredag, men kan spises alle dage
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider