Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Paneret Victoria bars med tomat concassé og pasta Augustr

Paneret Victoria bars med tomat concassé og pasta Augustr, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Viktoriafisk - Viktoriabarsen - Viktoriaaborre

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 Victoria bars filetter
1 poselime og koriander topping
 salt
 peber
1 æg
 olie
 
 Tomat concassé:
4 modne tomater
2 stilkebledselleri
1 peberfrugt
1 lille squash
 Bredbladet persille
1 fedhvidløg
 


Opskrift:

Alle grønsager skæres ud i passende små ternKoges ind i gryde til passende konsistens.Til sidst tilsættes groft hakket bredbladet persilleSmag til med salt og peberPastaen koges al denteFisken skæres ud i passende stykker dyppes i æg og paneres med lime og koriander topping Steges i olie til fisken lige er blevet hvid.Pastaen arrangeres midt på en tallerkenTomat concasseén lægges over og fisken arrangeres som kronen på værketPyntes med frisk koriande




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10232 gange,
og udskrevet 198 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Steen  -  2008-02-28 08:17:10
Hmm. Kopieret opskrift fra VillaVerde, hvis den havde været taget fra PDF siden, var beskrivelsen blevet pæn. Hvor får man lime og koriander topping? Hvad er pasta Augustr?