lime og koriander topping1 pose lime og koriander topping
salt salt
peber peber
1
æg1 æg
olie olie
Tomat concassé: Tomat concassé:
4
modne tomater4 modne tomater
2
stilke
bledselleri2 stilke bledselleri
1
peberfrugt1 peberfrugt
1
lille squash1 lille squash
Bredbladet persille Bredbladet persille
1
fed
hvidløg 1 fed hvidløg
Opskrift:
Alle grønsager skæres ud i passende små ternKoges ind i gryde til passende konsistens.Til sidst tilsættes groft hakket bredbladet persilleSmag til med salt og peberPastaen koges al denteFisken skæres ud i passende stykker dyppes i æg og paneres med lime og koriander topping Steges i olie til fisken lige er blevet hvid.Pastaen arrangeres midt på en tallerkenTomat concasseén lægges over og fisken arrangeres som kronen på værketPyntes med frisk koriande
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 10605 gange, og udskrevet 219 gange.
Kommentarer
Steen - 2008-02-28 08:17:10 Hmm. Kopieret opskrift fra VillaVerde, hvis den havde været taget fra PDF siden, var beskrivelsen blevet pæn.
Hvor får man lime og koriander topping?
Hvad er pasta Augustr?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider