Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Strudseburger med papaya relish og stegte kartofler

Strudseburger med papaya relish og stegte kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Burger

Hovedingrediens : Struds - Hakket strudsekød

Oprindelsesland : Australien

AustralienIndsendt :





Ingredienser:
600 g.strudsesmåkød
4 burgerboller
 
 Relish:
50 g.løg
175 g.sukker
2 dl.Risvinseddike
1 papaya
 frisk ingefær
 maizena (snowflake)
 frisk koriander
2 Tomater
4 bladesalat
800 g.kartofler.
 


Opskrift:

Småkødet hakkes og formes til 4 flade bøffer. Relish laves ved at koge sukker og eddike med hakkede løg, jævnes af med snowflake. Heri kommes hakket papaya. Skal koge i ca. 15 sekunder. Herefter afkøles og Blandes med hakket koriander. Kartoflerne skrælles, skæres i både og vendes i olie/paprika. Steges i ovn ved 200 grader i 45 minutter. Burgerne steges og lægges i bollerne med tomat i skiver, salat og relish. Serveres med stegte kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (8 stemmer)

Opskriften er vist 10935 gange,
og udskrevet 266 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Maria & Marie 6.D  -  2009-01-09 09:20:59
Fed ret 8D Hvordan mon en struds smager?