Strudseburger med papaya relish og stegte kartofler

Strudseburger med papaya relish og stegte kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Burger

Hovedingrediens : Struds - Hakket strudsekød

Oprindelsesland : Australien

AustralienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.strudsesmåkød
4 burgerboller
 
 Relish:
50 g.løg
175 g.sukker
2 dl.risvineddike
1 papaya
 frisk ingefær
 maizena (snowflake)
 frisk koriander
2 Tomater
4 bladesalat
800 g.kartofler
 
Opskrift:
Småkødet hakkes og formes til 4 flade bøffer. Relish laves ved at koge sukker og eddike med hakkede løg, jævnes af med snowflake. Heri kommes hakket papaya. Skal koge i ca. 15 sekunder. Herefter afkøles og Blandes med hakket koriander. Kartoflerne skrælles, skæres i både og vendes i olie/paprika. Steges i ovn ved 200 grader i 45 minutter. Burgerne steges og lægges i bollerne med tomat i skiver, salat og relish. Serveres med stegte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 12903 gange,
og udskrevet 361 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-01-09 09:20:59
Fed ret 8D Hvordan mon en struds smager?