Meunierestegte fiskefileter

Meunierestegte fiskefileter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt af : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Meunierestegte fiskefileter, billede 4 Meunierestegte fiskefileter, billede 1 Meunierestegte fiskefileter, billede 2 Meunierestegte fiskefileter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Rødspættefilet 1 rødspættefilet vejer ca. 100 gram
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Opskrift:
Fiskefiletterne gåes efter for småben. Fiskefiletterne gives et snit ca 5 cm fra halespidsen uden at skære helt igennem, og spidsen bukkes over.

Filetterne krydres med salt og peber og vendes i mel.

Steges gyldne på en stor pande i smør.

Serveres med kartofler, skrællet citron vendt i hakket persille, og brunet smør eller persillesauce.





karakterer:
Opskriften er vist 74633 gange,
og udskrevet 801 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7971 (1897 kcal)
KJ pr. Pers. 1992 (474 kcal)
Vægt ialt 1950 gram
Vægt pr. Pers. 487 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 408 KJ (97 kcal)
Protein 8.5 gram
Fedt 2.9 gram
Kulhydrat 9.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-06-08 08:30:13
Det er en rigtig fin fiskefile, den vil jeg ´lave noget mere derhjemme, og jeg vvil også tilbyde andre lave det for den er bare god.