Fiskefiletterne gåes efter for småben.
Fiskefiletterne gives et snit ca 5 cm fra halespidsen uden at skære helt igennem, og spidsen bukkes over.
Filetterne krydres med salt og peber og vendes i mel.
Steges gyldne på en stor pande i smør.
Serveres med kartofler, skrællet citron vendt i hakket persille, og brunet smør eller persillesauce.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(9 stemmer)
Opskriften er vist 70374 gange, og udskrevet 686 gange.
Energi:
KJ total 7971 (1897 kcal)
KJ pr. Pers. 1992 (474 kcal)
Vægt ialt 1950 gram
Vægt pr. Pers. 487 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 408 KJ (97 kcal) Protein 8.5 gram Fedt 2.9 gram Kulhydrat 9.7 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
- 2011-06-08 08:30:13 Det er en rigtig fin fiskefile, den vil jeg ´lave noget mere derhjemme, og jeg vvil også tilbyde andre lave det for den er bare god.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider