Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Olivenkartoffelmos

Olivenkartoffelmos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Olivenkartoffelmos, billede 4 Olivenkartoffelmos, billede 1 Olivenkartoffelmos, billede 2 Olivenkartoffelmos, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 g.kartofler
3 dl.mælk
2 dl.olivenolie
250 g.sorte oliven m/sten
 Muskatnød
 Havsalt
 Peber
 


Opskrift:

Befri de sorte oliven for sten. Blend dem til en grov kompot med 1 dl olivenolie. Bag kartoflerne møre i ovnen og skrab indmaden ud i en gryde (eller skræl dem og kog dem møre). Varm mælken op. Mos kartoflerne. Pisk olivenolien og den varme mælk i kartoflerne. Rør olivenmassen i. Smag til med revet muskatnød, havsalt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11439 gange,
og udskrevet 90 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Laila  -  2009-06-24 17:43:41
jeg ved godt man ikke skal dømme retten på udseendet, men på smagen, men hjemme hos os har vi to små piger og her betyder det SÅ meget hvordan maden er anrettet... Jeg ville aldrig kunne få dem til at smage på den der mos!