Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rødløgsrelish

Rødløgsrelish, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødløg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Rødløgsrelish, billede 4 Rødløgsrelish, billede 1 Rødløgsrelish, billede 2 Rødløgsrelish, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
8 små rødløg
6 fedhvidløg
6 spsk.Balsamico
2 spsk.olivenolie
2 stjerneanis
1.5 tsk.stødt fennikel
 Sukker
 Havsalt
 Peber
 


Opskrift:

Indstil ovnen på 200 grader C. alm. ovn. Pil løg og hvidløg. Skær rødløgene i skiver, så de hænger sammen i rodenden (som når man skærer kartofler til hasselback-kartofler). Skær hvidløgsfedene i skiver. Rist fennikel hurtigt på en tør pande. Bland hvidløg, stjerneanis, fennikel, 3 spsk Balsamico og olivenolie og smag til med salt, peber og lidt sukker. Kom løgene i et ovnfast fad og hæld blandingen over, dæk til og bag løgene i ovnen ca. 40 minutter, vend rundt halvvejs i bagningen. Kom relishen i en skål og smag til, medens den endnu er varm, med salt, peber, resten af Balsamicoen og sukker.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (6 stemmer)

Opskriften er vist 35601 gange,
og udskrevet 588 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

B. Mortensen  -  2012-09-02 19:23:03
Jeg elsker løg, så denne rødløgsrelish var perfekt til ribbenssteg, i stedet for det traditionelle rødkål/rødbeder. Prøv det.


Mette  -  2009-10-02 09:12:53
Er i tvivl om det skal severes kold eller varm


Per  -  2007-01-28 10:20:01
Vi var lidt i tvivl om hvad der mentes med at skære løgene som til hasselback-kartofler, men hvis løget stadig hang sammen ville det være bagte løg, og relish er lidt kompotagtig.