Sambal sauce

Sambal sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
0.5 dl.udkernet tørret stærk rød chili
0.5 dl.kogende vand
1.25 dl.hakket rød peberfrugt
0.75 dl.hakket rødløg
3 spsk.hakket hvidløg
2 spsk.hakket tørret reje (eller 1 tsk. ansjos pasta)
0.5 dl.hakket udkernet frisk stærk rød chili
2 tsk.salatolie
3 spsk.flydende tamarinde koncentrat eller lime juice
0.75 dl.hårdt pakket brun sukker
0.5 tsk.salt
 
Opskrift:
Læg de tørre chilier i blød i kogende vand til de er bløde, ca. 10 minutter. Blend i blender til jævn masse.

Svits peberfrugt, rødløg, hvidløg, reje og stærk chili med salatolie over medium varme til de er bløde, ca. 3 minutter. Rør de blendede chilier, tamarinde koncentrat, brun sukker og salt i, kog 2 til 3 minutter yderligere. Giver 2½ dl.

Tips:

Oversat fra engelsk, så målene tages med lidt forbehold.


karakterer:
Opskriften er vist 4175 gange,
og udskrevet 68 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu