Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ferskensuppe med rejer II

Ferskensuppe med rejer II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

SuppeRet : Suppe - SkaldyrsSupper

Hovedingrediens : Frugt - Fersken

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 løg
1 fedhvidløg
 salt
 peber
 karry
 paprika
 evt.tabasco
1 ds.hakkede tomater
1 stor ds. ferskner
125 g.kogt ris
2.5 dl.mini fraise
5 dl.fiskebouillon
150 g.rejer
 Kinakål – kun det grønne
 


Opskrift:

Svits karry i fedtstof. Halver løgene og skær dem i skiver. Svits løgene sammen med hakket hvidløg. Tilsæt tomat, hakkede ferskner, ferskensaft, ris, fløde og bouillon. Bring suppen i kog og lad det simre 15 – 20 minutter. Smag til med krydderier og kom rejerne i suppen lige inden servering. Snit salaten og kom den i tallerkenen, inden suppen hældes i.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (7 stemmer)

Opskriften er vist 19493 gange,
og udskrevet 440 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu