Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ferskensuppe med rejer II

Ferskensuppe med rejer II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

SuppeRet : Suppe - SkaldyrsSupper

Hovedingrediens : Frugt - Fersken

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 løg
1 fedhvidløg
 salt
 peber
 karry
 paprika
 evt.tabasco
1 ds.hakkede tomater
1 stor ds. ferskner
125 g.kogt ris
2.5 dl.mini fraise
5 dl.fiskebouillon
150 g.rejer
 Kinakål – kun det grønne
 
Opskrift:
Svits karry i fedtstof. Halver løgene og skær dem i skiver. Svits løgene sammen med hakket hvidløg. Tilsæt tomat, hakkede ferskner, ferskensaft, ris, fløde og bouillon. Bring suppen i kog og lad det simre 15 – 20 minutter. Smag til med krydderier og kom rejerne i suppen lige inden servering. Snit salaten og kom den i tallerkenen, inden suppen hældes i.






karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (8 stemmer)

Opskriften er vist 20487 gange,
og udskrevet 473 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu