Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ferskensuppe med rejer I

Ferskensuppe med rejer I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Frugt - Fersken

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 tsk.karry – evt. mere
75 g.hakket løg
1 fedhvidløg
0.25 ds.flåede hakkede tomater
1.25 dl.bouillon
2 halve sukkerfri dåseferskner i små tern
2 spsk.ferskensaft
 salt
 peber
31.25 g.græsk yoghurt
80-120 g.rejer
 


Opskrift:

Karry, løg og hvidløg svitses i en gryde i en anelse vand. Tilsæt hakkede tomater og bouillon – lad det koge 5 minutter. Tilsæt ferskner i tern, ferskensaft og salt og peber – koges kort. Tag gryden af blusset og tilsæt græsk yoghurt – kom 80-120 g rejer i og server med 30 g brød til.

Spis yderligere ca. 200 g grøntsager.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 15531 gange,
og udskrevet 333 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Stina  -  2011-01-06 20:42:25
Med DDV yoghurt bliver den i hvert fald ikke grynet... Lækker suppe ;) Namme


TNS  -  2010-01-27 17:50:42
Jeg synes den græske yoghurt gør, at suppen bliver grynet, så den ser ikke lækker ud, men smager fantastisk! Kan bestemt anbefales.