flåede hakkede tomater0.25 ds. flåede hakkede tomater
1.25
dl.
bouillon1.25 dl. bouillon
2
halve sukkerfri dåseferskner i små tern2 halve sukkerfri dåseferskner i små tern
2
spsk.
ferskensaft2 spsk. ferskensaft
salt salt
peber peber
31.25
g.
græsk yoghurt31.25 g. græsk yoghurt
80-120
g.
rejer80-120 g. rejer
Opskrift:
Karry, løg og hvidløg svitses i en gryde i en anelse vand.
Tilsæt hakkede tomater og bouillon – lad det koge 5 minutter.
Tilsæt ferskner i tern, ferskensaft og salt og peber – koges kort. Tag gryden af blusset og tilsæt græsk yoghurt – kom 80-120 g rejer i og server med 30 g brød til.
Spis yderligere ca. 200 g grøntsager.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(5 stemmer)
Opskriften er vist 16563 gange, og udskrevet 357 gange.
Kommentarer
Stina - 2011-01-06 20:42:25 Med DDV yoghurt bliver den i hvert fald ikke grynet... Lækker suppe ;) Namme
TNS - 2010-01-27 17:50:42 Jeg synes den græske yoghurt gør, at suppen bliver grynet, så den ser ikke lækker ud, men smager fantastisk! Kan bestemt anbefales.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider