smelt margarinen når den er håndvarm hældes den i en skål og piskes med mel,kaffefløde,æggeblommer og bagepulver til en luftig masse.
Pisk æggehviderne stive og vend det forsigtig i den luftige æggemasse.
Læg bagepapir i en bradepande ca.25x20 cm.Hæld æggemassen deri.
ovn:200 ca.20minutter til den er gyldenbrun.
Imens skæres porrene i tynde skiver og steges på pande sammen med bacontern.
Den færdigbagte æggemasse kommes ud på bordet og kom fyldet på, derefter rulles den sammen på den lange side som en roulade.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 8089 gange, og udskrevet 189 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider