Lækre friturestegte fisk

Lækre friturestegte fisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : lene jørgensen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
10-13 rødspættefileter
2 pk.palmin
 
 Dej.
250 g.hvedemel
4 spsk.olie
4 dl.øl
1 tsk.salt
4 stivpiskede æggehvider
 
Opskrift:
skyl og gør fileterne godt rene Pisk mel-olie-øl-salt til en luftig dej og stil den koldt 1 time. Derefter blandes de 4 stivpiskede æggehvider i dejen.

Kom palminen i en stor gryde og når den syder om en tændstik er den klar. Dyp filetterne i dejen og læg dem forsigtig ned i frituren. De skal vendes når den ene side er lysebrun, når begge sider er lysebrune er de færdige. Tages op med en hulske og afdrypper lidt på fedtsugende papir. De lægges i et ildfast fad og holdes varme i ovnen. Vigtigt: Ovnen må ikke lukkes helt i, sæt en trægrydeske i klemme i lågen, ellers bliver de bløde.

Server kartofler - bønner - perleløg - gulerødder og bearnaisesovs til.

Tips:

Tager lidt tid at lave men er meget nem og smager også godt kolde.





karakterer:
Opskriften er vist 9646 gange,
og udskrevet 164 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu