Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lækre friturestegte fisk

Lækre friturestegte fisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : lene jørgensen

Indsendt :





Ingredienser:
20-26 1/4 rødspættefileter
2 pk.palmin
 
 Dej.
250 g.hvedemel
4 spsk.olie
4 dl.øl
1 tsk.salt
4 stivpiskede æggehvider
 


Opskrift:

skyl og gør fileterne godt rene Pisk mel-olie-øl-salt til en luftig dej og stil den koldt 1 time. Derefter blandes de 4 stivpiskede æggehvider i dejen. Kom palminen i en stor gryde og når den syder om en tændstik er den klar. Dyp filetterne i dejen og læg dem forsigtig ned i frituren. De skal vendes når den ene side er lysebrun, når begge sider er lysebrune er de færdige. Tages op med en hulske og afdrypper lidt på fedtsugende papir.De lægges i et ildfast fad og holdes varme i ovnen. Vigtigt: Ovnen må ikke lukkes helt i, sæt en trægrydeske i klemme i lågen, ellers bliver de bløde. Server kartofler - bønner - perleløg - guleødder og beanaisesovs til.

Tips:

Tager lidt tid at lave men er meget nem og smager også godt kolde.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8050 gange,
og udskrevet 85 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu