salatblanding med ærtergulerødder asparges1 gl. salatblanding med ærtergulerødder asparges
Opskrift:
brun margarinen i en suppegryde
bag den op til en tynd sovs af mel og væden fra salatblandingen og bouillonen
Kom boller og salatblandingen i
retten er klar
Tips:
Det er en supperlækker og hurtig ret at lave
Den tager ca 10 minutter at lave
bruger den ofte til forret/hovedret
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 4778 gange, og udskrevet 79 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider