gule ærter(Møllerens hurtige)125 g. gule ærter(Møllerens hurtige)
Opskrift:
Gulerødder skæres i små tern.Ligeledes med porrerne.
Steg dem med hvidløg i olien og tilsæt bullion,rosmarin,salt,peber.
Lad det simre i ca. 15 min.
Tilsæt ærterne,lad det småsimre i yderligere 5 min.
Smag til derefter.
Anret og pynt med porreringe.
Du kan servere med kold flæsk eller pølse,eller bare rugbrød.
Tips:
Her er der brugt møllerens de hurtig. Bruger du tørrede flækærter skal de koge en time i bullion med hvidløg peber og rosmarin
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 5915 gange, og udskrevet 101 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider