Ærtesuppe med rosmarin

Ærtesuppe med rosmarin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Bælgplanter - Ærtere

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lebu

Indsendt :

Ingredienser:
400 g.gulerødder
400 g.porrer
2 fedhvidløg
1 tsk.olie
9 dl.god grøntsagsjuice
 rosmarin
 peber
 salt
125 g.gule ærter(Møllerens hurtige)
 
Opskrift:
Gulerødder skæres i små tern.Ligeledes med porrerne. Steg dem med hvidløg i olien og tilsæt bullion,rosmarin,salt,peber. Lad det simre i ca. 15 min. Tilsæt ærterne,lad det småsimre i yderligere 5 min. Smag til derefter. Anret og pynt med porreringe. Du kan servere med kold flæsk eller pølse,eller bare rugbrød.

Tips:

Her er der brugt møllerens de hurtig. Bruger du tørrede flækærter skal de koge en time i bullion med hvidløg peber og rosmarin


karakterer:
Opskriften er vist 6071 gange,
og udskrevet 104 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu