Ærtesuppe med rosmarin

Ærtesuppe med rosmarin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Bælgplanter - Ærtere

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lebu

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
400 g.gulerødder
400 g.porrer
2 fedhvidløg
1 tsk.olie
9 dl.god grøntsagsjuice
 rosmarin
 peber
 salt
125 g.gule ærter (Møllerens hurtige)
 
Opskrift:
Gulerødder skæres i små tern. Ligeledes med porrerne. Steg dem med hvidløg i olien og tilsæt bouillon, rosmarin, salt, peber. Lad det simre i ca. 15 min. Tilsæt ærterne, lad det småsimre i yderligere 5 min. Smag til derefter. Anret og pynt med porreringe. Du kan servere med kold flæsk eller pølse, eller bare rugbrød.

Tips:

Her er der brugt møllerens de hurtig. Bruger du tørrede flækærter skal de koge en time i bouillon med hvidløg peber og rosmarin


karakterer:
Opskriften er vist 6313 gange,
og udskrevet 109 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu